1a divisió FEF

Pas enrere del Sabadell contra el Numància (0-1)

En el retorn a la Nova Creu Alta, el Sabadell ha fet un pas en fals, en perdre contra el Numància (0-1). Els arlequinats han insistit en la segona meitat, però no han trobat la manera de fer ni un punt.

La primera part ha estat força equilibrada. Pau Víctor i Àlex Sala han estat els primers jugadors que han provat el xut, però el Numància ha fet un primer avís amb un xut d’Arranz, ha marcat un gol anul·lat per fora de joc de Mancebo (39’) i ha acabat fent pujar el 0-1 en el marcador mitjançant Íñigo Muñoz (41’). Poc després, Pau Víctor ha tingut una bona oportunitat per empatar.

Tot i que el conjunt de Sòria ha tingut a prop el 0-2, en un xut de Rubén Mesa amb bona resposta de Sergi Puig (68’), el Sabadell ha accentuat el domini de la possessió en la segona part. El rival s’ha anat endarrerint, però resistia bé la insistència del conjunt de Miki Lladó. Qui més a prop ha tingut l’empat és Alberto Fernández, que ha fet un xut amb molta intenció amb l’esquerra però ha topat amb una bona intervenció d’Ayesa (88’).