1a divisió FEF

El Nàstic paga una mala primera part a Múrcia (2-0)

El Nàstic ha sortit de buit de la seva visita al camp del Múrcia (2-0). El partit ja ha començat malament per al conjunt tarragoní, que just després d’una primera ocasió dels murcians que Manu García ha tret, ha vist com l’àrbitre assenyalava un penal a Pedro del Campo que Pedro León ha convertit en l’1-0 (11’). Els tarragonins han tingut problemes per generar perill. Joao Costa ha desviat a córner una centrada deJoan Oriol que s’havia enverinat (38’). El Múrcia ha acabat de complicar les coses amb el 2-0 poc abans del descans, obra de Javi Rueda, que ha fet un bon cop de cap a la sortida d’un córner (43’).

Amb els dos gols de desavantatge i havent creat tan poca cosa, sense arribar a xutar entre els tres pals, Iñaki Alonso ha decidit fer un triple canvi al descans. L’equip grana ha millorat en la segona part i ha tingut dues ocasions seguides clares, primer de Guillermo, amb un xut des de dins l’àrea (72’), i després de Joan Oriol (73’). Un gol hauria posat de ple el Nàstic en la lluita pel partit, però el Múrcia ha resistit bé.