Territorial

Més del 30% del cens participa en la primera meitat de les eleccions

FCF. Els clubs decideixen avui la presidència de la federació en un procés electoral que passarà a la història per la seva polèmica

La repetició de les eleccions a la presidència de la Federació Catalana de Futbol (FCF) es porta a terme avui després que el Tribunal Català de l’Esport (TCE) detectés 175 vots irregulars en la seva primera celebració el passat mes de maig. En aquesta ocasió, els candidats són Joan Soteras, Juanjo Isern i Pep Palacios, amb els dos primers com a favorits després de l’absència de Álex Talavera per falta de membres en la seva candidatura –fins a deu homes es van desmarcar després que Talavera no acceptés les condicions que li imposava Juanjo Isern, amb el recolzament de Subies segons Talavera, per pactar–.

A dos quarts de tres del migdia, la FCF ha comunicat les dades de participació, amb 384 presidents de clubs que havien anat a votar, xifra que representa el 31’48% del cens total. De les 14 delegacions territorials, la que ha tingut una major participació ha sigut la de Lleida –amb 57 vots– en contraposició amb els 13 vots del Vallès Occidental i Terrassa.

Essent dia laborable, s’espera que aquestes estadístiques augmentin el llarg de la tarda, i que el màxim de representants dels clubs catalans de futbol i futbol sala hagin exercit el seu dret de vot abans que els col·legis tanquin les seves portes a les set de la tarda.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)