Champions

El teló es torna a aixecar

Champions League. En el primer dia dels vuitens de final, el PSG, amb els dubtes de Messi i Mbappé, rep el Bayern en una de les eliminatòries més atractives del retorn de la competició

Després que la fase de grups s’acabés al novembre, ha tocat esperar més que mai perquè la Champions League torni a ser protagonista com ho serà a partir d’aquesta nit amb la disputa de l’anada dels vuitens de final, que es jugaran entre aquesta setmana i la que ve. Els duels entre el PSG i el Bayern i el Milan i el Tottenham d’aquesta nit, a partir de les 21 h, suposaran el retorn de la màxima competició europea, que per segona temporada consecutiva estarà marcada per l’absència del Barça en les eliminatòries finals.

Amb molts dubtes

No hi ha cap dubte que, sobre el paper, l’eliminatòria entre el PSG i el Bayern, que arrencarà avui al camp del conjunt parisenc, ha de ser una de les més atractives dels vuitens de final, amb el permís del Liverpool-Madrid. Els francesos, que somien aconseguir per fi l’orelluda després d’anys d’inversions multimilionàries, arriben al duel amb força dubtes després de caure eliminats en els vuitens de final de la copa contra l’Olympique de Marsella i d’haver perdut contra el Mònaco en la lliga. Els dubtes en el rendiment de l’equip no són els únics, i és que la presència de Mbappé, Messi i Verratti en el duel d’aquesta nit no està assegurada.

Qui més complicat té poder jugar és Mbappé, que es va lesionar a principis de mes i ahir va començar a entrenar-se lleugerament amb el grup, però si avui juga haurà retallat el temps de baixa establert inicialment. Messi i Verratti van ser baixa en l’últim partit de lliga contra el Mònaco, però ahir també van fer part de l’entrenament amb el grup i és més probable que puguin disputar avui alguns minuts, tot i que Galtier no ho va voler assegurar en la roda de premsa prèvia. El Bayern també té baixes importants, i és que Neuer i Mané no han viatjat.

Tant per al PSG com per al Bayern de Munic aquests vuitens de final són una eliminatòria clau per oblidar les decepcions de la temporada passada en la Champions, en què els parisencs es van deixar remuntar contra el Madrid en els vuitens de final i en què els bavaresos van quedar fora de la competició per sorpresa en els quarts de final contra el Vila-real d’Emery.

PSG-Bayern
Avui, 21 h
Milan-Tottenham
Avui, 21 h
Bruges-Benfica
Demà, 21 h
Borussia Dortmund-Chelsea
Demà, 21 h
Liverpool-Madrid
Dimarts 21, 21 h
Eintracht-Nàpols
Dimarts 21, 21 h
RB Leipzig-Manchester City
Dimecres 22, 21 h
Inter de Milà-Porto
Dimecres 22, 21 h
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)