Champions

El Bayern deixa el PSG encara més tocat

Champions. Els bavaresos dominen i s’imposen al Parc dels Prínceps gràcies a un gol de Coman contra un conjunt parisenc que encadena tres derrotes consecutives. El Milan agafa avantatge en l’eliminatòria contra el Tottenham

PSG 0 Bayern de Munic 1

PSG:Donnarumma; Hakimi (Kimpembe, 46’), Ramos, Marquinhos, Nuno Mendes; Zaire-Emery (Fabián, 57’), Danilo (Vitinha, 75’), Verratti, Soler (Mbappé, 57’); Messi i Neymar.BAYERN:Sommer; Pavard, De Ligt, Upamecano; Sané (Stanisic, 90’), Kimmich, Goretzka; Cancelo (Davies, 46’); Musiala (Gravenberch, 87’), Choupo-Moting (Müller, 76’) i Coman (Gnabry, 75’).GOLS:0-1 (53’) Coman.

Milan 1 Tottenham 0

MILAN:Tatarusanu; Thiaw, Kalulu, Kjaer, Theo; Krunic, Saelemaekers (Messias, 77’), Tonali (Pobega, 86’); Brahim (De Ketelaere, 77’), Giroud i Rafael Leao (Rebic, 90’+1’).TOTTENHAM:Forster; Emerson, Romero, Dier, Lenglet (Davies, 81’); Skipp, Sarr; Kulusevski (Richarlison, 70’), Perisic, Son (Danjuma, 81’); i Harry Kane.GOLS:1-0 (7’) Brahim Díaz.

En un context de discussions entre jugadors i el director esportiu, Luis Campos, la visita del Bayern de Munic a París podia ser una oportunitat per aixecar-se o una nova estocada que fes més gran la ferida. Va ser el segon cas. El PSG va ser inferior als bavaresos en l’anada dels vuitens de final de la Champions. El Bayern va dominar i en va tenir prou amb un gol de Coman en l’inici del segon temps (53’). Els parisencs només van fer un pas endavant amb l’entrada d’Mbappé, que va empatar el partit, però l’acció va ser invalidada per un fora de joc previ de Nuno Mendes (82’). És la tercera derrota consecutiva d’un PSG que viu un dels moments més complicats dels darrers temps.

Per la porta gran

El Milan tornava a uns vuitens nou anys després i ho va fer amb victòria. Un únic gol de Brahim Díaz en el minut 7 va ser suficient per tombar el Tottenham a San Siro.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)