1a divisió FEF

Miki Lladó: “Es nota que l’Eldenc i la lliga comparteixen patrocinador”

L’entrenador del Sabadell es queixa de l’actuació arbitral després del partit polèmic de diumenge

El CE Sabadell s’enfrontava aquest diumenge a domicili contra l’Eldenc, líder del grup 2 de la Primera Federació. En el minut 63, l’àrbitre va xiular un penal en contra de l’equip català provocat per Guillem Molina, jugada que va suposar el primer i únic gol del partit en benefici dels locals. “Finetwork és el patrocinador de l’Eldenc i de la lliga. Aquí ho tenim, es nota”, declarava Miki Lladó en la roda de premsa posterior al partit. L’entrenador arlequinat afegia que els hi agrada “competir en igualtat de condicions” i que “l’àrbitre no ha de ser mai protagonista”. Després d’aquesta “jugada molt dubtosa” creu que el Sabadell “ha de fer un pas endavant com a institució” perquè no es torni a repetir una situació així.

Per l’altra banda, Fernando Estévez, tècnic del conjunt alacantí, ha respost que “els entrenadors s’han de centrar en el joc dels seus jugadors” i que “els col·legiats són un element més del futbol”. No obstant això, ha volgut ser taxatiu remarcant el fet que Finetwork “no té cap mena de relació amb la Real Federació Espanyola de Futbol des de fa setmanes o mesos”, i ha convidat als serveis jurídics del club a valorar si s’ha d’emprendre accions legals.

Posteriorment, en una entrevista per Carrussel Deportivo de La Ser, Miki Lladó es va disculpar per les declaracions postpartit, justificant que “van ser fruit de la frustració”. Amb aquest resultat, el Sabadell se situa en zona de descens a un punt de la salvació, marcada per l’Intercity Sant Joan.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)