1a divisió FEF

Un polèmic penal condemna el Sabadell al camp del líder (1-0)

Unes presumptes mans de Guillem Molina han acabat amb el gol de l’Eldenc que ha causat la derrota d’un Sabadell competitiu al camp del primer classificat

El Sabadell ha caigut per la mínima al camp del líder, l’Eldenc, en un partit marcat per la polèmica arbitral. El gol local ha arribat en un penal per mans de Guillem Molina molt protestat pels arlequinats. Alberto Fernández i el tècnic, Miki Lladó, han acabat expulsats al tram final.

L’Eldenc ha començat intens i amb la idea clara de mirar la porteria que avui ha defensat Ortolà. Però el Sabadell s’ha mostrat segur, sòlid i concedint poques opcions. Xuts exteriors dels alacantins fins al tram final del primer temps, quan sí que ha estat fonamental el porter sabadellenc per aturar dues accions perilloses.

En la represa ho ha intentat Pau Resta. I un llançament d’Alberto Fernández s’ha enverinat fins a impactar a la creueta. No patia en excés el Sabadell i amenaçava puntualment al líder. Però al 65 ha arribat la primera polèmica. Presumptes mans de Guillem Molina i penal per l’Eldenc que ha transformat Cris Montes. 1 a 0. Però no acabaria aquí la polèmica. Alberto Fernández ha vist la vermella directa per una entrada sobre Jorquera, i Miki Lladó també ha estat expulsat.

El Sabadell s’envà de buit d’Elda en un partit cruel. L’equip ha competit molt bé a domicili i davant el líder, però una pena màxima, com a mínim dubtosa, li ha pres les opcions de sumar alguna cosa positiva. L’equip encadena dues derrotes, les dues primeres de Miki Lladó com a tècnic, i se situa en zona de descens, malgrat que a un sol punt de sortir-ne.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)