Champions

El Nàpols també es mostra intractable a Europa (0-2)

El Nàpols va superar l’Eintracht de Frankfurt a domicili i continua amb la seva gran trajectòria aquest curs traslladant la seva superioritat a la Serie A, on és líder amb quinze punts d’avantatge amb el segon classificat, l’Inter, a la Champions League. Els jugadors dirigits per Spalletti van estavellar una pilota al pal a través d’una rematada del Chucky Lozano (34’), poc després han fallat un penal xutat per Kvaratskhelia (36’) però, abans del descans, Osimhen ha fet el 0-1 rematant a plaer una centrada de Lozano (40’). En el segon acte, Kolo ha estat expulsat en el 58 i Di Lorenzo ha establert el 0-2 definitiu (65’).

La primera part ha estat igualada però el Nàpols ha intentat marcar el ritme del partit a còpia de control i possessió davant d’un Eintracht que no trobava la manera de fer mal a la defensa napolitana. A mesura que passaven els minuts, els de Spalletti han començat a generar ocasions de gol i el Chucky Lozano ha estavellat una rematada al pal (34’). Pocs minuts després, el duel es podria haver decantat de nou a favor dels italians després que Osimhen fos objecte de penal. Kvaratskhelia no ha enganyat Trapp, que s’ha llançat molt bé a la seva dreta per aturar la pena màxima al georgià. Per sort del Nàpols, una transició veloç aquesta vegada sí ha permès Osimhen fer el 0-1 a passada del Chucky Lozano que ha vist molt bé al seu company perquè marqués gairebé a plaer (40’).

En la segona part ha començat fent pujada per l’Eintracht quan Kolo Muani, el seu davanter de referència ha rebut la targeta vermella directa (58’). Pocs minuts després, els italians han assestat un cop definitiu als alemanys quan Di Lorenzo ha aprofitat una passada de Kvaratskhelia per fer el 0-2 i posar terra pel mig (65’).

El Nàpols ha pogut ampliar l’avantatge amb més ocasions de Kvaratskhelia, Osimhen i dues de molt clares d’Anguissa i Giovanni Simeone, però la falta d’encert li ha impedit tornar cap a casa per disputar la tornada amb molta més tranquil·litat.