Més futbol

Lionel Scaloni renova fins al 2026

El seleccionador argentí campió del món ha firmat la seva ampliació de contracte fins al pròxim mundial

Lionel Scaloni ha ampliat el seu contracte que el vinculava amb la selecció argentina fins al 2026, garantint la seva presència en el proper Mundial. Després de guanyar la Copa del Món fa dos mesos amb un equip liderat per Leo Messi, el tècnic argentí ha tingut una trobada a París amb el president de la Federació Argentina, Claudio Tapia, en la qual han acordat les condicions de la renovació.

Segons ha informat el diari Olé, aquest acord ha tardat a produir-se per les diferències econòmiques que hi havia entre les dues parts. El problema no eren tant les xifres del nou contracte, que segons el mitjà citat “queden lluny del sou d’un entrenador de primera fila”, sinó que no s’havien entès encara amb el repartiment del premi monetari obtingut després del triomf a la final del 18 de desembre a Lusail.

Sigui com sigui, Lionel Scaloni, seleccionador amb el qual l’Argentina ha guanyat la Copa Amèrica del 2021, la Finalíssima del 2022 i la recent Copa del Món, seguirà en el càrrec quasi quatre anys més.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)