Més futbol

Dimiteix el president de la federació francesa, envoltat d'escàndols i polèmiques

Noël Le Graët ha presentat la dimissió coma president de la federació francesa de futbol. Le Graët estava arraconat del càrrec des del gener, després d'acumular escàmdols i polèmiques i de fer unes declaracions irrespectuoses contra Zidane. Va perdre els suports que tenia a la federació, i ha acabat dimitint, segons ha avançat L’Équipe.

Le Graët, implicat en altres polèmiques entre les quals acusacions d’assetjament sexual i de comportaments sexistes, va dir quan va renovar Deschamps com a seleccionador que ni tan sols hauria agafat el telèfon a Zidane, quan es vinculava l’exentrenador del Madrid a la banqueta de la selecció. “Per dir-li què? Hola senyor, no es preocupi, busqui un altre club, acabo d’arribar a un acord amb Didier [Deschamps]. Feu un programa especial perquè trobi un club o una selecció”, va explicar el president en una entrevista a RMC Sports en què també expressava indiferència pel futur de Zidane: “Pot fer el que vulgui, no em preocupa. Mai el vaig conèixer i mai vam pensar a ajuntar-nos”. Le Graët va demanar disculpes, però no n’ha fet prou i ha acabat dimitint.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)