1a divisió FEF

El Cornellà es queda a mig camí de la remuntada (1-1)

El Cornellà ha empatat a un gol el partit que l’ha enfrontat al SD Logroñés al RCDE Stadium. Els de la Rioja s’han avançat ben d’hora amb una diana de Julen Monreal després d’algun rebot a dins de l’àrea a la sortida d’un corner (4’), però Fullana ha establert l’empat des del punt de penal just a la mitja hora de joc. Els del Baix Llobregat han passat a dominar el matx però no han estat prou encertats en els metres finals. Nahuel ha tingut la més clara en un u contra u davant Jero que el porter li ha refusat estirant-se bé amb el peu.

El partit ha començat molt malament pels interessos del Cornellà. En un corner en contra, l’exjugador del Llagostera, Julen Monreal ha caçat un refús a dins de l’àrea per fer el 0-1 tot just en el minut 4 de l’enfrontament. Els locals s’han intentat treure la son de les orelles i poc a poc ha arribat amb cert perill a l’àrea visitant. Fullana ha avisat amb un llançament que ha sortit fregant el pal (24’), el preludi de l’empat a un gol, que ha arribat des del punt de penal. El col·legiat ha assenyalat mans a dins de l’àrea i el mateix Fullana no ha perdonat per establir l’1-1 definitiu (29’).

En el segon temps, el Cornellà ha dominat a nivell posicional i ha intentat generar ocasions, com una rematada tímida de Mamor (65’), una picadeta de Moha Traoré, que ha marxat per damunt del travesser (69’), o la més clara de Nahuel, que ha aprofitat una jugada de Nana i s’ha quedat sol davant de Jero, però el porter li ha refusat el xut amb el peu (79’).

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)