1a divisió FEF

El Sabadell surt del descens guanyant a l’Stadium Gal (0-1)

Un gol de Cristian Herrera ha decidit un duel directe dels arlequinats davant el Real Unión d’Irun

El Sabadell s’imposa al Real Unión d’Irun a l’Stadium Gal (0-1). Un solitari gol de Cristian Herrera al segon temps ha decidit un duel clau entre rivals directes que es jugaven evitar la plaça que marca la zona de descens. Els arlequinats igualen als bascs i surten de la zona vermella després d’algunes jornades.

El partit ha estat igualat i competit. La primera arribada ha estat pels catalans, per Moha Keita, que ha obligat a intervenir a Irazusta. Ambdós conjunts han generat situacions d’atac i han buscat el gol, sempre sabent que era molt el que estava en joc. Ho ha intentat Cristian Herrera i Ortolà ha evitat el gol de Carlos Bravo, que ha estat el més incisiu dels locals.

Bravo i Ortolà s’han tornat a creuar al segon temps, amb el mateix final, aturada clau del porter. I, pocs minuts després d’aquesta, Gualda ha trobat a Cristian Herrera perquè aquest avancés als vallesans amb un gol que ha acabat decidint el duel. El mateix Álex Gualda ha tingut el segon, però la seva finalització ha acabat estavellant-se al pal.

El Sabadell ha competit molt bé el tram final i ha acabat enduent-se una victòria fonamental al camp d’un rival directe, al qual iguala i avança amb aquests tres punts, sortint de la zona de descens i pensant ja a allunyar-se d’aquesta - amb el segon temps pendent davant el Logronyés al cap -. L’equip de Miki Lladó s’ha aixecat d’una mala dinàmica i espera ratificar-ho la setmana vinent contra el Múrcia, a la Nova Creu Alta.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)