El Peralada veu com la FE Grama li iguala un 2-0

El Peralada ha cedit dos punts contra la Fundació Grama (2-2) en un partit marcat per un començament de segona part esbojarrat, en què els empordanesos han situat un 2-0 però han vist com el rival li igualava el marcador, tot plegat concentrat en deu minuts.

El partit ha reservat els gols i l’emoció per a la segona part. La primera ha acabat amb l’empat inicial, després d’algunes arribades tímides a les dues àrees, com un xut d’Adrià Méndez o un cop de cap d’Alan Baró.

L’arrencada del Peralada en la segona part ha estat espectacular. Palacios ha marcat l’1-0 (48’) i, al cap de dos minuts, Marc Medina ha fet el segon (50’). El problema és que la reacció de la Fundació Grama ha estat tant o més contundent. Els colomencs han marcat el 2-1 en un llançament de falta directa de Roger Garcia (52’) i el 2-2, després d’un refús d’Aroca que ha aprofitat Montalbán (54’). Quatre gols en deu minuts.

Després d’una fase una mica més calmada, el Peralada ha tingut una gran ocasió per fer el 3-2, però el porter Guiseris ha tret la rematada de Sergi Romero en una acció d’estratègia (79’). El conjunt de Miquel Àngel Muñoz ho ha intentat, però no ha pogut marcar el gol del triomf.