1a divisió FEF

El Barça Atlètic deixa escapar la victòria en tres minuts (2-2)

El filial blaugrana guanyava 2 a 0 al descans i ha vist com l’Atlètic Balears li ha empatat el duel amb dos gols en tres minuts

El Barça Atlètic empata davant l’Atlètic Balears (2-2) en un gran partit de futbol al Johan Cruyff. Els blaugranes han vist com els visitants, que lluiten per sortir de la part baixa de la taula, li han empatat en tres minuts un xoc que tenia guanyat l’equip de Rafa Márquez al descans, al qual s’ha arribat 2 a 0.

Malgrat la diferència classificatòria, el partit ha estat molt obert i igualat des de l’inici, amb els dos conjunts mostrant nivell i qualitat individual. Els de les illes arribaven en bona dinàmica, però els blaugranes estan en un moment molt dolç i l’efectivitat els ha permès deixar el partit encarat al primer temps. Ha perdonat la primera Luismi Cruz, però les dues següents han acabat al fons de la xarxa. Primer, el mateix Luismi ha convertit un penal comès sobre Álex Carbonell. I, just abans d’arribar al descans, Moha Moukhliss ha anotat el segon amb un golàs.

Tot semblava fet, però l’Atlètic Balears és un equip d’un nivell molt alt malgrat estar barallant-se per salvar la categoria, i ho ha demostrat. N’ha tingut prou amb tres minuts per empatar el partit. Dioni, amb una brillant rematada de cap ha retallat diferències al 65. I Xisco Jiménez, en la primera pilota que ha tocat després d’entrar al terreny de joc, ha situat el 2 a 2 al 68.

S’obria un nou partit de vint minuts. I en aquest ha regnat la prudència. El Balears no ha volgut perdre el que havia aconseguit, mentre que el Barça ha buscat el tercer, però sense tornar-se boig. Empat a dos en un duel intens, disputat i agraït de veure per l’espectador. Els de Rafa Márquez sumen un punt que els manté a “play-off” una jornada més i el situa, a l’espera que jugui el filial de la Real Sociedad, en la tercera plaça.