1a divisió FEF

Un golàs de Cristian Herrera dona un gran punt al Sabadell al camp del Sanse (1-1)

Els arlequinats treuen un empat molt valuós del camp del tercer classificat després de posar-se per sota en el marcador a l’inici del segon temps

El Sabadell treu un punt molt valuós del camp del filial de la Real Sociedad gràcies a un autèntic golàs de Cristian Herrera en el tram final. Una errada individual de Carrión havia permès avançar-se als locals, que són tercers classificats del grup.

Ha sortit amb les idees clares el Sabadell a Zubieta: no concedir espais als locals i ser pràctic i vertical amb pilota. Ha arribat a camp contrari en el primer tram de partit, provant un parell de xuts des de la frontal sense excessiu perill. Ha reaccionat bé el Sanse i ha estat capaç de generar algunes arribades realment perilloses, però no han definit gens bé. Crsitian Herrera ha tingut la millor dels vallesans al primer temps amb un gran xut que ha aturat Marrero.

Els arlequinats han aconseguit arribar al descans sense encaixar i amb tot obert gràcies al sacrifici col·lectiu. Però, a la represa, un error groller de Juanmi Carrión a l’interior de l’àrea li ha costat rebre el primer gol en contra, obra de Gabilondo. Es complicava la situació en una plaça molt complicada i davant un rival amb molt talent, però el Sabadell no ha donat el braç a tòrcer. Ha seguit amb el pla i ha donat els seus fruits, especialment gràcies a Cristian Herrera. El davanter s’ha inventat un gol extraordinari, tombant a dos rivals a partir de fintes i definint amb contundència.

Empat a deu minuts del final. Urko González ha estat expulsat al 85, deixant al Sabadell amb un més en la recta final. I, una jornada més, la polèmica arbitral ha estat present en un partit dels arlequinats, que han protestat, en el temps afegit, una mà d’Aritz Arambarri a l’interior de l’àrea que l’àrbitre no ha considerat com a penal.

Empat meritori i punt de molt valor per allunyar a dos les places de descens i evitar encadenar una segona derrota consecutiva. La setmana vinent els de Miki Lladó afrontaran un partit fonamental en el derbi català davant el Nàstic a la Nova Creu Alta.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)