Premier

Lampard, la solució d’emergència per dirigir el Chelsea

Després de mantenir reunions amb diversos entrenadors, entre ells Luis Enrique, amb la idea de sondejar-los per ser els nous responsables de la banqueta del Chelsea, la direcció esportiva del club anglès ha decidit tornar a donar la clau del vaixell a Frank Lampard, exjugador i capità del club londinenc i exentrenador de l’equip entre el 2019 i el 2021. El migcampista va ser acomiadat com a tècnic blue després de firmar un balanç de 44 victòries, 15 empats i 25 derrotes al cap davant del Chelsea. Precisament Lampard va ser l’ultim entrenador del club abans que Thomas Tuchel. I és que, l’arribada de l’alemany va capgirar la tendència portant a l’equip a guanyar la Champions League.

Lampard, que aquest curs ja va dirigir a l’Everton les primeres 20 jornades de la Premier League, serà el tècnic que disputarà els quarts de final de la competició europea contra el Madrid i al seu costat, com a ajudant, s’hi asseurà un altre exjugador mític del Chelsea com Ashley Cole. El britànic firma fins al final de la present campanya, com a solució d’emergència mentre el propietari de l’entitat Behdad Eghbali convenç als finalistes que opten al nou projecte del proper curs: Luis Enrique i Julian Nagelsmann.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)