Sèrie A

Clausuren un sector del camp de la Juventus per racisme cap a Lukaku

El jutge de la comissió disciplinària de la lliga italiana ha decidit clausurar una sector de la graderia del camp de la Juventus per racisme cap a Romelu Lukaku. El club de Torí haurà de complir la sanció en el proper partit que jugui el curs vinent com a local de la copa d’Itàlia, competició en la qual van succeir els fets.

Lukaku, davanter en l’actualitat de l’Inter, va ser expulsat per doble amonestació per fer callar a l’afició de la Juve després de marcar l’1-1 definitiu del partit d’anada de les semifinals. L’atacant belga no podrà jugar la tornada igual que Juan Cuadrado, que al final del matx va encarar-se amb diversos futbolistes així com el porter de l’Inter Samir Handanovic –el colombià ha estat sancionat amb tres partits i una multa de 10.000 euros i el porter eslovè amb un.

Aquesta no és la primera vegada que Lukaku és objecte de càntics racistes des que juga a Itàlia i la Juventus ja ha ofert col·laboració amb les autoritats per identificar els autors dels fets. Sense anar més lluny, en el futbol italià s’ha conegut recentment una sentència en la qual s’obliga a la Lazio ha tancar parcialment el seu estadi després que alguns dels seus aficionats divulguessin càntics antisemites a la Roma durant el darrer derbi del mes passat. Ja la Serie A va ordenar el tancament de la Curva Nord de l’Olímpic de Roma on hi ha els ultres de la Lazio i el propi club va vetar per tota la vida a tres dels seus aficionats.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)