1a divisió

Joaquín es retirarà quan acabi la temporada

Joaquín, emblema i història viva del Betis, deixarà el futbol un cop acabi aquesta temporada. Així ho ha comunicat el club andalús a través d’un vídeo que ha publicat a les seves xarxes socials. “Durant 23 anys he intentat fer del meu futbol un art. Ara només queda penjar les botes”, diu el capità del Betis.

Joaquín, que el juliol complirà 42 anys, ja va estar a punt de retirar-se la temporada passada, però va anunciar que continuaria un any més just després de guanyar la copa amb el Betis. El capità va firmar per un any més, que serà el darrer vestit de verd-i-blanc.

Joaquín penjarà les botes després de dues dècades en el futbol professional i dedicades, en gran part, al Betis. L’any 2000 va debutar amb el club sevillà, d’on va marxar el 2006 per fitxar pel València. Després d’una etapa a Mestalla, Joaquín va jugar al Màlaga i a la Fiorentina, fins que va tornar a casa la temporada 2015/2016. Joaquín ha guanyat tres copes –dos amb el Betis i una amb el València– i és el segon futbolista amb més partits en la primera divisió (615), només superat per Zubizarreta (622), a qui podria treure el rècord d’aquí a finals de curs.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)