Sèrie A

La Juve recupera els 15 punts

La Juventus, que aquesta nit (21 h) juga la tornada dels quarts de final de l’Europa League al feu de l’Sporting CP, ha rebut aquesta tarda una dosi de moral. I és que el Col·legi de Garanties del Comitè Olímpic Italià (CONI) ha suspès la sanció a l’equip bianconero pel Cas Plusvàlues, que l’havia deixat amb 15 punts menys a la Serie A.

D’aquesta manera, el conjunt orientat per Massimiliano Allegri puja en la classificació i passa dels 44 punts que tenia ara a 59. Ara és tercera classificat en la lliga per darrere del Nàpols (75 punts) i la Lazio (61) i ocupa llocs Champions amb 8 punts d’avantatge sobre l’Inter, el cinquè classificat.

La Juve va perdre els 15 punts al mes de gener acusada de guanys de capital amb plusvàlues fictícies. Ara, el càstig se suspèn a l’espera d’un nou judici de la Cort Federal d’Apel·lació, a la qual es va reenviar el cas, mentre que s’han confirmat les condemnes per Andrea Agnelli, Fabio Paratici, Federico Cherubini i Maurizio Arrivabene.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)