Europa League

La mística i el potencial

Europa League. El Sevilla, amb l’aura que li dona haver estat sis cops campió, es juga al Pizjuán l’accés a semifinals amb el favorit al títol, el Manchester United

Que el Sevilla i l’Europa League tenen una connexió especial ho palesen els sis trofeus de la competició que atresora l’equip hispalense a les seves vitrines. Una aura i una mística, a les quals va apel·lar dijous passat en l’anada de quarts de final a Old Trafford per obtenir un empat (2-2) miraculós en els últims minuts contra el Manchester United, el màxim favorit al títol. Aquesta nit (21 h) és la tornada al Sánchez Pizjuán, on tots dos equips es disputaran un lloc a semifinals. José Luis Mendílibar no té Joan Jordan, mentre que Erik ten Hag tampoc disposa de Bruno Fernandes ni de Lisandro Martínez, però recupera Marcus Rashford, lesionat les últimes setmanes.

La Conference, també

També avui estan en lloc els quatre llocs de semifinals en la tercera competició de la UEFA. Els enfrontaments: AZ-Anderlecht (anada 0-2), Fiorentina-Lech Poznan (4-1), West Ham-Gent (1-1) i Niça-Basilea (2-2).

Roma-Feyenoord 21 h
Anada: 0-1
Saint Gilloise- Leverkusen 21 h
Anada: 1-1
Sporting CP-Juventus 21 h
Anada: 0-1
Sevilla-Man. United 21 h
Anada: 2-2
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)