3a divisió FEF

La il·lusió d’un ‘play-off’

3a divisió FEF. El Peralada rep el Sant Andreu (18.05 h) en el partit d’anada de les semifinals de la promoció d’ascens a segona divisió FEF

Peralada Sant Andreu

PERALADA:Aroca; Gallardo, Alan Baró, Sergi Romero; Varese, Gelmà, Pol Gómez, Dani Gómez, Palacios; Sergi Solans i Marc Nierga.SANT ANDREU:Jaime, Casti, Noguera, Albertito, Carreón, Cargol, Méndez, Iker Garcia, Genís Blasco, Martí Alonso i Josu.ÀRBITRE:Alins Rodríguez.LLOC I HORA:Municipal de Peralada (18.05 h, LaXarxa).

Arribar fins aquí ha estat un gran premi per al Peralada i, sense l’obligació de ascendir des d’un bon principi de temporada, el conjunt de Miquel Àngel Muñoz afronta l’eliminatòria de semifinals contra el Sant Andreu amb molt bones sensacions i menys a perdre que el rival, uns dels favorits a l’ascens (municipal, 18.05 h).

Tot i que els partits de lliga són una referència evident, en el play-off les circumstàncies d’uns i altres són diferents. “Farem les coses que ens han portat fins aquí i les intentarem potenciar, però no tenim por d’afrontar aquest repte”, diu el tècnic del conjunt de l’Alt Empordà, Miquel Àngel Muñoz, confiat amb el rendiment que pugui donar el seu equip. El Sant Andreu arriba a la cita en una mala dinàmica, però havent salvat la segona posició amb 56 punts. Els últims sis partits, els quadribarrats han aconseguit cinc empats i una derrota, una dinàmica que li va fer perdre la lluita pel títol amb l’Europa, i és que el matx més recordat en aquesta sèrie va ser l’empat al Narcís Sala que el conjunt escapulat va aconseguir en l’últim moment i que va impedir que els de Xavi Molist se situessin en ascens directe. Per al matx, s’espera que hi hagi una bona afluència de públic barceloní al feu d’un equip empordanès que tindrà la baixa de Medina per la fractura de ròtula que es va fer en el penúltim matx de lliga.

LA PRÈVIA

Farem les coses que ens han portat fins aquí i les intentarem potenciar, però no tenim por d’afrontar aquest repte
El Sant Andreu és un equip equilibrat, amb individualitats i molt contundent a les àrees
Miquel Àngel Muñoz
Entrenador del peralada
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)