1a divisió FEF

Punt valuós del Cornellà a Zubieta (1-1)

El Cornellà no es rendeix i avui ha esgarrapat un bon punt a camp de la Real Sociedad B, equip que frega la zona de play-off d’ascens a la segona divisió (1-1).

El conjunt local ha arrencat una mica millor, amb més domini, però sense ocasions clares. A mesura que han anat passant els minuts, el Cornellà s’ha començat a sentir millor sobre la gespa de Zubieta i no ha patit tant. En el primer temps s’han trobat a faltar les ocasions i els gols, que s’han reservat per a la segona part.

La més clara del Cornellà ha arribat en els primers compassos de la represa, quan Rubén Enri s’ha topat amb el pal de la porteria del filial basc. Del possible 0-1, a l’1-0, obra d’Azkune (60’). Tot i això, la reacció verda ha estat molt ràpida i Enri només ha necessitat set minuts per igualar l’electrònic (67’). El Cornellà podria haver tornat a casa amb més d’un punt, però Nahuel no ha pogut trobar porteria (75’).

Amb aquest empat, el conjunt de Gonzalo Ruitort suma 40 punts i es manté, provisionalment, fora de la zona de descens a l’espera dels partits de demà diumenge. En la propera jornada, els verds rebran el Bilbao Athletic a casa (diumenge, 19 h).