3a divisió FEF

El Peralada sap com guanyar al Narcís Sala

‘Play-off’ d’ascens a 2a divisió FEF. Els duels històrics com a visitants contra el Sant Andreu deixen en molt bon lloc els xampanyers

El Peralada va començar amb mal peu l’anada de la primera eliminatòria del play-off, que jugava com a local contra el Sant Andreu. Malgrat la gran solidesa a casa d’aquesta temporada, on han guanyat nou partits, els de Miquel Àngel Muñoz no van poder imposar-se, i van perdre 0-1. No obstant això, els precedents històrics amb el seu adversari dels últims deu anys els donen motius per somiar de cara al partit de diumenge a les 18:05 h.

És important recalcar que la victòria del Peralada per només un gol en el Narcís Sala el portaria a la pròrroga, però en cas d’empat en el global de l’eliminatòria al final d’aquest temps extra el Sant Andreu passaria tanda. Això és així perquè en situació d’igualtat es classifica qui hagi quedat en millor posició en la fase regular de la lliga. Per tant, els de Miquel Àngel Muñoz necessiten una diferència de dos o més gols. En l’enfrontament directe històric amb el Sant Andreu, els xampanyers tenen un registre favorable. En els últims deu anys s’han enfrontat onze vegades i n’han guanyat quatre, n’han empatat quatre més i s’han perdut tres. Si només mirem els partits en què els empordanesos han sigut visitants, han guanyat en tres ocasions i només han perdut un cop en les sis visites al camp dels andreuencs. Amb l’1-2 de la temporada 2019/20, anirien a la pròrroga i la igualtat al final d’aquesta els deixaria eliminats. En la del 2016/17, en què van quedar 0-2, passaria el Peralada, però seria un marge molt just que els faria patir fins al final. El millor precedent és el de l’any 2015/16, que van guanyar per 0-4. Amb aquesta golejada passarien sobradament i seria una empenta moral per afrontar les dues següents fases per pujar a 2a FEF. Així doncs, el Peralada sap perfectament com s’assoleix la victòria al Narcís Sala.

S’ha de dir que tot això només són dades i no condicionen el que pugui passar aquest cap de setmana. El Peralada, per altra banda, no ha aconseguit guanyar ni un sol cop el seu adversari en la fase regular de la lliga, i el Sant Andreu ho té tot de cara per ser a la segona eliminatòria de la lligueta d’ascens després del 0-1 de l’anada.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)