2a divisió FEF

El Terrassa fa fora el tècnic per haver dit que no continuaria

El club fa un canvi sobtat a la banqueta quan falten dues jornades

Falten només dues jornades per acabar la lliga regular a segona divisió FEF, i el Terrassa ha fet un relleu fulminant a la banqueta. El club ha decidit acomiadar l’entrenador, Jordi López Felpeto, i el seu ajudant, Pere Tarradellas. El motiu és que Jordi López va explicar, en roda de premsa, la seva intenció de no continuar la temporada que ve. Les declaracions van agafar per sorpresa la directiva, que havia fet una crida per omplir l’Olímpic demà contra l’Espanyol B, per escurar les últimes possibilitats d’accedir al play-off, i no entén les paraules del tècnic.

“En la rutinària roda de premsa prèvia al partit, Jordi López ha declarat unilateralment que ha decidit no renovar el contracte que expira a final de temporada. El consell d’administració s’uneix als propis jugadors en expressar sorpresa, perquè no coneixia aquesta intenció i per assabentar-se’n a través dels mitjans”, diu el club en un comunicat, que afegeix: “A més de la falta de respecte inacceptable, principalment cap als seus jugadors, el moment de l’anunci també és molt inoportú.El club ha fet una crida a tothom perquè vagi a l’estadi a ajudar l’equip, que encara té opcions d’arribar al play-off i, si no, pot perdre el setè lloc que dona accés a la copa”. El consell ha decidit rescindir els contractes de Jordi López i Pere Tarradellas i ha nomenat com a tècnic interí Lluís Macià, coordinador de futbol 11.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)