2a divisió FEF

L’Olot tanca el curs a casa amb derrota per un gol en el minut 90 (0-1)

Confirmat el descens a tercera divisió FEF, l’Olot ha tancat la seva participació com a local aquesta temporada amb una derrota contra el Badalona Futur, que arribava al municipal instal·lat a mitja taula però sense estar salvat i que ha marcat en el minut 90 (0-1).

Els badalonins han tingut la primera ocasió, de Fran Carbia, però Ernest Forgas ha tingut a prop l’1-0, en un u contra u amb el porter (15’). L’ocasió més clara dels visitants en la primera part ha estat de Segura, amb un xut creuat (25’). Els garrotxins han fet mèrits per marcar, sobretot amb un xut de Valverde que s’ha estavellat al pal (35’).Forgas i Valverde han tornat a provar-ho abans del descans.

Els minuts han anat passant sense que ni l’Olot ni el Badalona Futur creessin gaire perill. Forés (59’) i Forgas (64’) ho han provat. Però ha estat el conjunt d’Oriol Alsina qui ha marcat, ja en el minut 90, un gol que li donava molt d’aire. Altube ha recollit una pilota al segon pal i ha batut Arnau.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)