Champions

L’Inter ja espera en la final

Champions. El conjunt ‘neroazzuro’ es desfà del Milan, al qual guanya un altre cop i torna a una final de la màxima competició europea 13 anys després

Inter 1 Milan 0

INTER:Onana; Darmian, Acerbi, Bastoni; Dumfries, Barella (Gagliardini, 84’), Çalhanoglu, Mkhitaryan (Brozovic, 44’), Dimarco (Gosens, 67’); Dzeko (Lukaku, 67’) i Lautaro (Correa, 84’).MILAN:Maignan; Calabria, Thiaw (Kalulu, 64’), Tomori, Theo; Tonali, Krunic; Leão, Brahim (Origi, 77’), Messias (Saelemaekers, 77’); i Giroud.GOLS:1-0 (74’) Lautaro.ÀRBITRE:Clement Turpin (francès).T.G.:als locals Barella i Lautaro; als visitants Tomori, Thiaw, Krunic, Tonali.T.V:cap.

L’Inter ja espera en la final de la Champions League el Manchester City o el Real Madrid. El conjunt neroazzurro, com ja va fer en l’anada (0-2), es va imposar (1-0) una altra vegada al Milan en la tornada de semifinals i va certificar el seu bitllet per a una final de la màxima competició europea 13 anys després. Des del 2010, amb aquell equip entrenat per José Mourinho que va guanyar el triplet, que no en jugava cap, i a Istanbul, el proper 10 de juny, ho tornarà a fer.

El conjunt dirigit per Simone Inzaghi és just finalista, molt superior al seu rival ciutadà en aquesta eliminatòria del derby della madonnina. El 3-0 del resultat global ho palesa, també el futbol ofert per tots dos grups. Els interistes ja van ser molt superiors fa una setmana, i ahir tampoc van deixar cap opció a un Milan molt escàs. I és que l’equip dirigit per Stefano Pioli, que s’aferrava a un recuperat, però desafinat i convalescent, Rafael Leao, no va trobar la manera de marcar un gol que el fiqués en l’eliminatòria. El mateix Leao, i abans Brahim Díaz, van tenir dues ocasions clares en la primera part, però les van malbaratar i els rossoneri ja no van generar més. En el tram final, Lautaro (74’), després d’una combinació amb Lukaku, va sentenciar.

INTER- Milan
1-0 (3-0)
M. City - R. Madrid
avui, 21 h (1-1)
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)