Champions

El Manchester City atropella el Real Madrid (4-0)

El Manchester City se les haurà amb l’Inter en la final de la Champions League. L’equip entrenat per Pep Guardiola s’ha desfet del Real Madrid, al qual ha golejat (4-0), en un resultat que encara és escàs pel què s’ha vist, i jugarà la seva segona final de la màxima competició europea en 3 anys. S’acomiada de la competició doncs l’equip entrenat per Carlo Ancelotti, que ha estat superadíssim avui a l’Etihad Stadium on no ha tingut cap opció.

I és que la primera part ha estat un bany. Absolut. De fet, es duien 10 minuts de joc que el Real Madrid no havia tocat la pilota, literalment. Algun refús, algun xut en llarg de Courtois en servei de porteria, però res més. I ha estat la tònica d’una meitat que s’ha jugat a camp del conjunt blanc. Els citizens s’han divertit, combinant per dins, arribant a fora, sempre prop d’àrea rival i dues rematades claríssimes de Haaland, que ha aturat Courtois, com sempre, fenomenal, han estat el preludi del què havia de venir. Així, Bernardo Silva (23’), recollint una passada de De Bruyne ha obert la llauna. Totalment just, com el segon, també de Bernardo (37’), aprofitant un refús d’un xut de Gundogan. 2-0 al descans i no és exagerat dir que ha estat curt. Només una vegada l’equip madridista ha tret el cap, amb perill això sí, amb un xut des de 30 metres de Kroos que s’ha estavellat al travesser.

La segona part ha estat un pèl diferent. Amb el Real Madrid fent ja més de tres passades seguides i jugant, per moments, a camp rival, sense inquietar pràcticament. Mentre el City, que també sap contraaatacar quan cal, esperava el seu moment per llançar-se amb De Bruyne i Haaland. Ha pogut marcar el noruec, però per tercer cop s’ha trobat amb Courtois, que li ha desviat un xut al travesser. Tot seguit, Militao (76’) en pròpia porteria defensant una falta lateral, ha sentenciat. I, ja a les acaballes, Julián Álvarez (91’) ha completat el pòquer.