1a divisió

Més indignació a València

Primera divisió. El tancament d’una part de la graderia de Mestalla per cinc partits arran del cas Vinícius encén l’entitat valencianista. “És una sanció injusta i desproporcionada”, diu el tècnic, Rubén Baraja

La indignació s’ha apoderat en els darrers dies de València –club i entorn– arran del cas Vinícius, i la sanció que el comitè de competició va imposar dimarts al club, de forma inusualment ràpida, ha incrementat més el sentiment. Una part de Mestalla, concretament la grada d’animació Mario Alberto Kempes, on es van produir els insults racistes a Vinícius, serà tancada durant cinc partits de forma immediata –el de diumenge que ve contra l’Espanyol i els quatre primers del curs vinent– i, a més, s’ha castigat l’entitat valencianista amb 45.000 euros de multa. “No permetré que a l’afició del València se l’acusi amb qualificatius que no mereixem. Igual que un jugador es rebel·la davant insults, i a això hi dono suport amb tota la contundència, nosaltres ens rebel·lem contra els que, durant tots aquests dies des del partit, ens han acusat de ser el que no som”, va dir ahir el tècnic, Rubén Baraja, que va qualificar la sanció d’“injusta i desproporcionada”. El València, després de condemnar els fets, va expulsar de per vida els autors dels insults racistes a Vinícius.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)