Ligue 1

El PSG fa un any que sap que Mbappé no vol renovar

El davanter francès assegura que va comunicar-ho l’estiu de l’any passat

El serial Kylian Mbappé continua. Si ahir el diari francès L’Équipe explicava que el davanter francès havia comunicat al PSG la seva intenció de no renovar el contracte que té fins al 2024, avui l’estrella dels parisencs ha anat més enllà. En un comunicat emès a l’agència AFP, Mbappé diu que el club francès coneixia aquesta decisió des de l’estiu passat, concretament des del 15 de juliol del 2022, poc després d’haver renovat.

Aquests moviments alimenten encara més els rumors que tornen a situar Mbappé al Real Madrid. En aquest sentit, el rotatiu francès Le Parisien ha anat més enllà i explica que l’estrella del PSG només vol jugar al conjunt blanc i que la sortida de Karim Benzema ha estat decisiva, ja que ho veu com una oportunitat per ser la gran referència ofensiva madridista. Una informació que el mateix Mbappé ha desmentit en una piulada a Twitter assegurant que la temporada continuarà al PSG.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)