1a divisió

Torna el soroll amb Mbappé

Mercat. El davanter comunica al París SG que no renovarà el contracte que expira el 30 de juny del 2024. El Real Madrid, a l’aguait

Torna el soroll amb Kylian Mbappé i el Real Madrid. De fet, ja va començar aquest cap de setmana, quan es va filtrar un vídeo d’una conversa entre un aficionat i Florentino Pérez en què el primer li preguntava si fitxaria Mbappé i el dirigent de l’entitat blanca li responia: “Sí, però no aquest any.” Tenia sentit, ja que l’atacant francès té contracte amb el PSG fins al 30 de juny del 2024, amb opció a un curs més, però tot es va embalar encara més ahir al vespre, ja que L’Équipe va revelar que Mbappé no té cap intenció de renovar l’esmentat vincle, cosa que ja va comunicar al club presidit per Nasser al-Khelaïfi i, per tant, quedarà lliure la temporada vinent. Això, d’acord amb el mateix rotatiu francès, altera les intencions de l’entitat parisenca, que es planteja, si no renova com sembla que farà, vendre’l aquest mateix estiu.

Es reobre, doncs, el serial, amb el Real Madrid a l’aguait. Al club madridista, amb la necessitat de reforçar la davantera després de la marxa de Karim Benzema, continuen anhelant el fitxatge de l’estrella de 24 anys. No s’entreveu una empresa fàcil igualment per a Florentino, ja que l’estiu del 2021, exactament en la mateixa situació, ja que Mbappé acabava contracte al final d’aquell curs i encara no havia renovat, Al-Khelaïfi li va refusar una oferta de 200 milions d’euros l’últim dia de mercat. Finalment, el jugador de Bondy va acabar ampliant el contracte, l’actual, i va deixar amb un pam de nas el Real Madrid, que ja el veia fitxat com a agent lliure.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)