1a divisió

Mbappé; capítol rere capítol

Mercat. Després que transcendís que no renovarà amb el PSG, cosa que l’alliberarà al final del curs 2023/24, el davanter assegura que no vol marxar de París aquest estiu

El serial ha tornat; és una altra vegada protagonitzat per Kylian Mbappé, el París Saint-Germain i el Real Madrid, i els capítols se succeiran, en fa tota la pinta, durant tot l’estiu. Ahir n’hi va haver un altre. I és que després que dilluns transcendís que Mbappé va comunicar al PSG que no renovarà el contracte que el lliga amb el club fins al 2023/24, el davanter va assegurar ahir que no vol marxar aquest estiu i que vol disputar la pròxima temporada de parisenc. Va fer-ho a les xarxes socials, tot desmentint una informació de Le Parisien. L’esmentat rotatiu va publicar que l’atacant pressiona perquè l’entitat presidida per Nasser al-Khelaïfi el vengui en aquesta finestra de mercat de fitxatges al Real Madrid. “Mentides. Cada cop més grosses. Ja havia dit que seguiré la temporada que ve al PSG, on estic molt content”, va replicar el futbolista, de 24 anys.

La pilota és ara a la teulada del club francès, que ha de rumiar, doncs, si vendre’l per guanyar diners o jugar-se-la i esperar per intentar-lo convèncer que continuï, com va fer l’any passat, amb el risc que suposa acabar-lo perdent de gratis. Mbappé, a més, també va manifestar que el PSG sabia la seva decisió de no ampliar el vincle des de l’estiu passat, concretament des del 15 de juliol del 2022, ni dos mesos després d’haver renovat.

EN MANS DEL CLUB

Mbappé assegura que el PSG sabia la seva decisió de no renovar des de l’any passat
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)