Ligue 1

Luis Enrique: “Soc l’entrenador ideal per aquest projecte”

Luis Enrique ha estat presentat amb el PSG, amb el qual signa fins al 30 de juny del 2025. Arriba acompanyat de Rafel Pol, Aitor Unzue i Joaquín Valdés. Les declaracions més destacades de la roda de premsa:

Agraïments

“Des del primer dia que ens vam reunir amb Luis Campos i Nasser vam començar a parlar del què podiem fer. El projecte que m’ofereixen casa molt bé amb el què vull; futbol d’atac i resultats. Estic segur que crearé un equip i que agradarà als aficionats. Estic molt il·lusionat.”

Estil de joc

“La identitat ofensiva és innegociable. M’haig d’adaptar als jugadors que tinc però jugarem com a equip, ho puc garantir”.

“Soc l’entrenador ideal per aquest projecte, així ho sento”

Kylian Mbappé

“Quan vam començar a parlar, un sempre està obert a que passin coses, però intentarem tenir la millor plantilla possible”.

“Compto amb tots els jugadors que tenen contracte en vigor amb el PSG i també amb els que estem intentant fitxar. Farem un gran equip. El què parlo amb el president l’interessa al president, al senyor Campos i a mi”.

Relació amb la premsa

“Ens divertirem. Sé que el vostre interès és comunicar i arribar a la gent i vosaltres heu d’entendre que jo moltes coses son privades. Ens ho passarem bé”

Neymar

“He parlat amb Kimpembe, Mukiele i Nuno Mendes perquè he coincidit amb ells ara. Haurem de prendre decisions, però vull parlar amb els jugadors, veure’ls entrenar, veure com estan... la plantilla del PSG és de grandíssim nivell però hi haurà canvis. És una nova era”

La Champions, una missió

“M’encanta tenir aquesta pressió. Beneïda pressió. Hi ha 7 o 8 equips del mateix nivell que tenen el mateix objectiu. La Champions és injusta perquè un partit dolent et fa fora però no és una excusa. La Champions és un objectiu”

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)