Mundial

Festival de la ‘canarinha’

Mundial. Brasil s’estrena (4-0) amb una exhibició i clava un pòquer de gols al Panamà. La blaugrana Giulia Dragoni, de només 16 anys, participa en el triomf (1-0) d’Itàlia contra Argentina

Brasil 4 Panamà 0

BRASIL:Lele; Antonia (Bruninha, 59’), Lauren, Rafaelle Souza, Tamires; Ary Borges (Marta, 75’), Kerolin, Luana (Duda Sampaio, 75’), Adriana; Bia Zaneratto (Gabi Nunes, 59’) i Debinha (Geyse Ferreira, 59’).PANAMÀ:Bailey; Castillo, Baltrip-Reyes, Pinzón, Vargas (Montenegro, 83’), Jaén (Natis, 46’); Mills (Emily Cedeño, 54’), González, Quintero (Salazar, 65’), Cox (Lineth Cedeño, 79’); i Riley (Tinner, 53’).GOLS:1-0 (19’) Ary Borges. 2-0 (39’) Ary Borges. 3-0 (48’) Bia Zaneratto. 4-0 (70’) Ary Borges.ÀRBITRE:Cheryl Foster (Gal·les).T.G.:cap.T.V.:cap.

Itàlia 1 Argentina 0

ITÀLIA:Durante; Di Gugliemo, Linari, Salvai, Boattin; Giugliano, Dragoni (Girelli, 83’); Beccari, Caruso (Greggi, 58’), Bonansea; Giacinti (Cantore, 74’).ARGENTINA:Correa; Braun, Mayorga, Cornetti, Stabile; Falfán (Ippólito, 92’), Benítez; Bonsegundo, Bannin, Nuñez (Rodríguez, 77’); Larroquette (Gramaglia, 92’).GOLS:1-0 (87’) Girelli.ÀRBITRE:Melissa Borjas (Hondures).T.G.:a Caruso i Bonansea, d’Itàlia; Stabile, Bonsegundo, Mayorga i Larroquette, de l’Argentina.T.V.:cap.

Alemanya 6 Marroc 0

ALEMANYA:Frohms; Huth, Hendirch, Doorsoun, Rauch (Hagel, 89’); Däbritz, Leupolz (Lattwein, 65’); Bühl (Anyomi, 64’), Magull (Schüller, 65’), Brand; i Popp (Freigang, 83’).MARROC:Er- Rmichi; Kassi, Aït El Haj, M’Rabet (El Chad,, 82’), Redouani; Ouzraoui Diki(Bouftini, 95’), Nakkach (Badri, 82’), Chebbak, Tagnaout; Lahmari (Amani, 67’) i Ayane (Jraïdi, 95’).GOLS:1-0 (11’) Popp. 2-0 (39’) Popp. 3-0 (46’) Bühl. AÍt El Haj (p.p). 5-0 (79’) M’Rabet. 6-0 (90’) Schüller.ÀRBITRE:Tori Penso (EUA).T.G.:Anyomi, d’Alemanya.T.V.:cap.

El Brasil va presentar-se ahir en la copa del món i ho va fer amb una posada en escena imponent; golejada (4-0) al Panamà i un joc espectacular. Els focus, però, van ser per a Ary Borges, que va marcar un hat-trick i va repartir una assistència. Precisament la passada que va fer a Bia Zaneratto, que va marcar el 3-0, va ser la jugada de l’enfrontament, ja que les brasileres van encadenar diverses passades al primer toc, amb tocs d’esperó pel mig, culminada amb una passada de taló de Borges per a Zaneratto. Abans, Borges, migcampista de 23 anys que milita al Racing Louisville dels Estats Units, ja havia encadenat el triomf de la canarinha amb dues dianes i, finalment, va tancar el pòquer. La blaugrana Geyse Ferreira va ser suplent i va entrar al matx en el minut 59. El Brasil es posa líder del grup F.

Dragoni, titular

La migcampista de 16 anys, una de les perles de la Masia, va disputar 83 minuts en el triomf (1-0) d’Itàlia contra l’Argentina corresponent al grup G. En el grup H, va haver-hi una altra golejada (6-0), la que Alemanya va clavar al Marroc. Fatima Gharbi, la marroquina que juga a l’Europa, no va participar en l’enfrontament i haurà d’esperar per debutar.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)