Mundial

La selecció espanyola es classifica per als vuitens de final (5-0)

Grup C. Sis jugadores del Barça han estat titulars

La selecció espanyola ha fet els deures i ha certificat el bitllet per als vuitens de final del mundial després de golejar a Zàmbia (5-0). Un triomf que li permet superar Japó en la classificació gràcies a la diferència de gols.

No ha estat un partit brillant del combinat de Jorge Vilda, que ha alineat a sis jugadores del Barça, entre elles Alèxia Putellas, que ha disputat només una part. Les altres futbolistes que han sortit d’inici han estat Ona Batlle, Paredes, Aitana, Mariona i Paralluelo. La selecció espanyola ha sortit bé sobre la gespa, amb una Alèxia molt participativa. Ha estat, però, un golàs de Teresa Abelleira des de la frontal el que ha servit per obrir la llauna (9’). Poc després, Jenni ha culminat una bona combinació entre Alèxia i Mariona per fer el segon (13’). A partir d’aquí, Espanya s’ha desinflat i ha començat a precipitar-se i cometre imprecisions. Això ha permès a Zàmbia córrer i acostar-se a l’àrea de Misa. Aitana ha estat a punt de fer el tercer abans del descans, però la portera africana ha rebutjat el remat.

Vilda ha mogut la banqueta en el segon temps i li ha funcionat. Alba Redondo, la màxima golejadora de la Lliga F, ha entrat i ha fet dos gols. El primer després d’una passada a l’espai i de superar la portera amb un regat (69’). El segon, el que ha tancat la golejada, ha estat anul·lat prèviament, però el VAR ha rectificat la decisió (85’). Entremig, Jenni també ha completat el seu doblet particular (70’). Una acció que ha estat incerta, ja que ha estat anul·lada i, quan s’ha revisat, la col·legiada no ha comunicat correctament la decisió i l’equip espanyol ha trigat uns segons a celebrar la diana.

El pròxim dilluns (9 h), Espanya es jugarà el primer lloc del grup contra Japó.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)