Més futbol

Messi segueix fent de les seves

El crack argentí s’ha posat l’equip a les espatlles i l’Inter de Miami ha aconseguit l’accés a quarts de final de la Leagues Cup a la tanda de penals

L’Inter de Miami ha aconseguit, als penals, l’accés als quarts de final de la Leagues Cup amb dos gols de Leo Messi (4-4).

L’Inter de Miami i el FC Dallas han disputat al Toyota Center el partit corresponent als vuitens de final de la Leagues Cup 2023. El Miami, tot i aconseguir un gol matiner al minut 6 després de l’habitual combinació entre Jordi Alba i Leo Messi, ha vist com els de Dallas els remuntaven el marcador, fins a col·locar-se en un 3-1. Al minut 65, Cremaschi retallava distàncies pel Miami, però un gol a pròpia porteria de Taylor els tornava a allunyar. Al minut 80 hi ha hagut un altre gol a pròpia porta, però aquesta vegada han estat els de Dallas qui han encaixat, després d’una centrada de Messi. Al minut 85, i amb el marcador 4-3, Leo Messi ha aconseguit l’empat amb un golàs des de fora l’àrea que ha fet embogir el públic. Amb un xut impecable dirigit a l’esquadra dreta de la porteria, l’argentí ha portat el seu equip als penals, on han aconseguit la classificació per als quarts de final de la competició (3-5).

Així, Messi, que ha exercit un cop més de líder de l’equip, ha anotat el seu tercer doblet consecutiu amb l’Inter de Miami.