Ligue 1

Segons ’L’Équipe’, Neymar ha demanat marxar del PSG

Nova patata calenta per al PSG. Al cas Mbappé, decidit a complir l’any que li queda de contracte i marxar de franc l’estiu que ve, i a la incorporació de Dembélé, encara en punt mort a l’espera d’un acord definitiu amb el Barça, ara cal sumar-hi un altre serial: el que protagonitza Neymar.

Segons ha informat el rotatiu francès L’Équipe, el brasiler va demanar ahir al club que vol marxar aquest mateix estiu. Una situació curiosa, ja que l’any passat va ser el PSG qui va col·locar el cartell de transferible a Neymar i el jugador va decidir quedar-se. Ara, i malgrat l’arribada d’un entrenador com Luis Enrique, que ja va coincidir amb el brasiler a Barcelona, és l’atacant el que vol sortir de París. I, precisament, i sempre segons L’Équipe, la capital catalana és el destí que Neymar vol, si bé des del Barça no se li troba un encaix en l’equip de Xavi Hernández.

Un dels motius que han provocat aquesta decisió de Neymar ha estat un episodi produït el passat mes de maig, quan diversos seguidors ultres van anar a casa seva a demanar-li que marxés. El brasiler considera que el PSG no protegeix els seus jugadors.

Mentrestant, l’equip parisenc debuta aquest dissabte a la lliga contra el Lorient al Parc dels Prínceps (21 h).

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)