1a divisió

A punt per aixecar el teló

Demà comença la lliga 2023/2024 amb un Barça com a vigent campió i la il·lusió de revalidar el títol contra els favorits de sempre

El Granada, el Las Palmas i l’Alavés ocupen els llocs deixats per l’Espanyol, el Valladolid i l’Elx

Seixanta-vuit dies després, els aficionats tornaran a omplir els estadis per veure els clubs de primera competir. Demà, la pilota tornarà a rodar, demà torna la lliga. Amb la majoria de les plantilles encara per embastar i la incògnita de saber si futbolistes com Mbappé acabaran aterrant a LaLiga, queda mig mes per acabar un mercat d’estiu amb previsió de final mogut i d’infart.

L’Estadi dels Jocs Mediterranis serà el de l’amfitrió en la inauguració d’una nova temporada de LaLiga. El partit inicial el disputaran l’Almeria i el Rayo Vallecano (19.30 h), però no serà l’únic del dia, ja que al Sánchez Pizjuán també hi haurà acció entre el Sevilla i el València (21.30 h).

Aquesta campanya, en la categoria d’or no hi seran l’Espanyol, l’Elx ni el Valladolid, però s’afegeixen a la lluita per obtenir la permanència el Granada, el Las Palmas i l’Alavés. El Barça, el vigent campió, lluitarà per revalidar el títol, contra els favorits de sempre, el Madrid i l’Atlético. De moment, i a falta d’assegurar-ne la inscripció, els blaugrana s’han reforçat amb Gündogan, Iñigo Martínez i Oriol Romeu per competir aquesta nova temporada. Els de Xavi, que aquest any jugaran a l’Estadi Lluís Companys, seran dels últims a començar, ja que tancaran la primera jornada visitant diumenge el Coliseum Alfonso Pérez per enfrontar-se al sempre sòlid Getafe de José Bordalás (21.30 h). El partit s’havia de jugar a porta tancada per una sanció al conjunt local però, finalment, el Tribunal Suprem va rectificar i el matx es jugarà amb públic.

L’altre equip català, el Girona de Míchel, continua un segon any a primera, i els blanc-i-vermells buscaran continuar pensant en gran, com ho van fer la temporada passada. La baixa d’Oriol Romeu no ha fet minvar la moral als gironins durant l’estiu i s’han reforçat amb el fixatge més car de la història del club: Dovbyk, a més de set reforços més.

Montilivi també haurà d’esperar a la segona jornada per omplir-se, perquè els gironins primer es desplaçaran a Anoeta per jugar contra la Real (dissabte a les 5).

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)