1a divisió

Courtois es trenca els lligaments encreuats i el Madrid busca un porter

El porter del Madrid, Thibaut Courtois ha patit una greu lesió al genoll esquerre que el mantindrà allunyat dels terrenys de joc durant tota la present temporada. El belga s’ha trencat els lligaments encreuats del genoll durant l’entrenament d’aquest matí del conjunt blanc, en el qual el porter s’ha retirat en llitera i amb visibles gestos de dolor.

Aquest greu contratemps ha engegat la maquinària del conjunt madrileny a la recerca d’un porter de garanties que substitueixi a una peça titular i clau en els esquemes de Carlo Ancelotti, que s’ha quedat amb l’ucraïnès Lunin com a únic relleu del primer equip. El Madrid rastreja un mercat de porters en què hi ha lliure un antic desig, David De Gea, que va acabar el seu vincle amb el Manchester United, entre d’altres noms que han competit a LaLiga.

D’altra banda, els madridistes tampoc podran evitar com un dels seus fitxatges més prometedors haurà d’operar-se el genoll per culpa de les molèsties que arrossega. Arda Güler, que va estar a punt de fitxar pel Barça i el Madrid es va anticipar a última hora al conjunt blaugrana, també restarà diverses setmanes allunyat dels terrenys de joc.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)