Mundial

Suècia, rival d’Espanya a les semifinals (1-2)

La primera semifinal del mundial ja està definida. Espanya, que amb nou jugadores del Barça ha superat els Països Baixos aquesta matinada, s’enfrontarà a la Suècia de Fridolina Rolfö, que ha derrotat el Japó per 1-2.

El conjunt escandinau, que venia d’eliminar els Estats Units en la tanda de penals, no ha volgut sorprendre’s per una de les sensacions del torneig. Japó es plantava als quarts amb un ple de victòries i les bones sensacions que havien deixat la golejada contra Espanya i el triomf davant Noruega. Suècia, superior en la primera meitat, ha inaugurat el marcador en el minut 32. Ilestedt, la defensa golejadora, ha tornat a posar la cama després d’una acció a pilota aturada per fer el primer. Ja en l’inici del segon temps, Angeldal ha encarrilat la victòria des del punt de penal (51’).

El Japó, però, no s’ha rendit. Ni tan sols després de fallar un penal quan faltava un quart d’hora pel final. A tres minuts del 90’, Hayashi ha recollit una pilota morta dins l’àrea, ha retallat distàncies i ha posat emoció al duel (87’). De fet, les japoneses s’han bolcat a l’atac i han tingut ocasions suficients per portar el partit a la pròrroga, però Suècia s’ha defensat bé i ha segellat el pas a la pròxima ronda.

El partit de semifinals contra la selecció espanyola serà el pròxim dimarts 15 a les 10 h.