Mundial

Austràlia i Anglaterra jugaran l’altra semifinal

Espanya, Suècia, Austràlia i Anglaterra. Aquestes són les quatre millors seleccions del món. Les que disputaran les semifinals del mundial. Les coamfitriones, les australianes, han donat la sorpresa dels quarts en desfer-se d’una de les potències europees: França. El combinat local està sent una de les revelacions del torneig i ha segellat el bitllet després d’una tanda de penals agònica i eterna, en què cada selecció ha llançat fins a deu penals. Austràlia, però, ha estat més encertada i s’ha imposat per 7-6 després del 0-0 en el final del temps reglamentari i extra.

En l’altre partit de la jornada, Anglaterra ha reaccionat per mantenir-se viva (2-1). El combinat de Sarina Wiegman ha començat perdent davant Colòmbia, que ha tornat a firmar un gran partit. Leicy Santos ha fet el 0-1, però Hemp ha aconseguit empatar abans del descans. Ja en la segona meitat, Russo ha donat l’accés a les semifinals a la campiona d’Europa, i això que Colòmbia ha tingut ocasions per enviar el partit a la pròrroga. Keira Walsh i Lucy Bronze han jugat els 90 minuts.

Austràlia i Anglaterra s’enfrontaran el pròxim dimecres a les 12 h. Sortiran a la gespa sabent qui és el primer finalista, ja que el duel entre Espanya i Suècia es jugarà dimarts a les 10 h. La gran final serà el pròxim diumenge dia 20 (12 h).