Més futbol

L’Al Hilal oficialitza l’arribada de Neymar

L’Al Hilal ha fet oficial el fitxatge de l’atacant brasiler Neymar. El club de l’Aràbia Saudita ha pagat 90 milions fixes al Paris Saint Germain que poden arribar a convertir-se en 120 si es compleixen unes variables mínimes incloses en el contracte. Aquesta és la venda més cara de l’entitat francesa en tota la seva història, una transferència molt beneficiosa tenint en compte que el brasiler no entrava en els plans de Luis Enrique i que el club podria recuperar més de la meitat dels 222 milions que es va gastar l’estiu del 2017 per fitxar-lo del Barça.

A Neymar, de 31 anys, se l’ha relacionat amb el conjunt blaugrana tot i que el Barça no podia, ni pot ni podrà arribar a les pretensions, ni del brasiler ni tampoc del seu ja anterior club, el PSG. I és que, el brasiler ha firmat un contracte astronòmic cobrant uns 300 milions per dos anys que podrien arribar a enfilar-se fins als 400 depenent dels acords comercials i altres activitats que acabi realitzant el futbolista amb el país asiàtic i el seu nou club.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)