Premier

David Raya ja és jugador de l’Arsenal

El porter català, David Raya, ha signat el seu nou contracte amb l’Arsenal, després que el seu club, el Brentford, arribés a un acord amb els londinencs per cedir-lo fins al 30 de juny a canvi de poc més de 3 milions d’euros amb una opció de compra no obligatòria de 27 milions al final de la campanya.

Raya es va formar al Cornellà i, de molt jove, va marxar a Anglaterra per jugar al Blackburn Rovers i al Southport. L’estiu del 2019, el porter va fitxar pel Brentford, club al qual va arribar a pujar a la Premier la campanya 2020/21 acumulant ja 62 enfrontaments a la màxima categoria del futbol anglès. David Raya ha estat citat en les darrers convocatòries de la selecció absoluta estatal i, fins i tot, va ser un dels cridats per Luis Enrique per participar en el darrer mundial de Qatar, tot i que no va arribar a debutar. De fet, Raya també va ser un dels integrants de l’equip espanyol que el passat juny va guanyar la UEFA Nations League.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)