Mundial

El bronze, en joc

Mundial. Suècia i Austràlia disputen el partit pel tercer i el quart lloc del mundial, amb la blaugrana Fridolina Rolfö com una de les principals amenaces per part de l’equip suec

Suècia i Austràlia juguen avui a les 10 h el partit pel tercer i el quart lloc del mundial que s’està disputant a Austràlia i Nova Zelanda. Després de caure eliminades a les semifinals per Espanya i Anglaterra, respectivament, ara les sueques i les australianes volen penjar-se la medalla de bronze del campionat.

L’equip suec disposa de la blaugrana Fridolina Rolfö com una de les principals amenaces que les amfitriones hauran de lligar curt. Austràlia, a més, també haurà de tenir controlada Amanda Ilestedt, la central de l’Arsenal, que en aquest mundial ha mostrat tenir una gran capacitat golejadora.

D’altra banda, les australianes estaran capitanejades per una Sam Kerr que en aquesta competició també està demostrant per què sempre és present a la llista de les millors jugadores del món. Austràlia, que ja ha plantat cara a equips com França i a l’Anglaterra, mirarà de sorprendre Suècia i aconseguir, a casa, el tercer lloc.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)