1a divisió

Al ritme de Bellingham

1a divisió. Els de Carlo Ancelotti tornen a sumar tres punts més en la segona jornada, a casa de l’Almeria, amb un doblet de Bellingham (tres gols en dos partits) i un altre gol de Vinícius

Almeria 1 Real Madrid 3

ALMERIA:Maximiano; Pubill (Pozo, 68’), Chumi, Edgar, Akieme; Iddrisu Baba (Lázaro, 91’), Robertone (Melero, 68’); Ramazani (Koné, 61’), Sergio Arribas (Puigmal, 91’), Embarba; Luis Suárez.REAL MADRID:Lunin; Carvajal, Rüdiger, Alaba, Fran García; Fede Valverde (Brahim, 89’), Tchouaméni, Kroos (Camavinga, 72’), Bellingham (Joselu, 80’); Rodrygo (Modric, 72’), Vinícius (Lucas Vázquez, 89’).GOLS:1-0 (3’) Sergio Arribas. 1-1 (19’) Bellingham. 1-2 (59’) Bellingham. 1-3 (72’) Vinicius.ÀRBITRE:Sánchez Martínez (murcià).T.G.:ChumiPÚBLIC:17.561 espectadors al Power Horse Stadium.

El Madrid continua sumant de tres en tres. Ahir, com a visitant al Power Horse Stadium. Els d’Ancelotti es van endur la segona victòria consecutiva, aconseguint així per ara el ple de victòries en la competició. Els blancs, però, van començar patint, perquè, en virtut de la famosa llei de l’ex, Sergio Arribas va avançar els locals al minut 3 de partit. L’Almeria no va decebre en l’aspecte ofensiu, sent creatiu i provocant grans ocasions. Però en l’aspecte defensiu no l’acaba d’encertar en aquest inici de curs, i els blancs no van perdonar. En són uns grans experts, i no van fallar a remuntar el partit. El primer gol no va tardar a arribar i l’anotador va ser un dels nouvinguts, Bellingham, al minut 19.

En la represa, el britànic es va apuntar una segona diana. Doblet del nou jugador blanc, que va demostrar que ja s’està adaptant al conjunt d’Ancelotti. Vinícius ho va acabar de rematar al 72’ amb una de les seves vaselines. I, tot i els 9 minuts que va afegir Sánchez Martínez, l’Almeria ja no va ser capaç de capgirar el marcador.