Més futbol

La FCF espera que les autoritats clarifiquin les conductes de Rubiales

Després que la comissió disciplinària de la FIFA hagi suspès amb caràcter provisional Luis Rubiales, la federació catalana de futbol ha fet un comunicat en què dona suport a la decisió del màxim organisme del futbol. La FCF espera que les autoritats judicials i esportives clarifiquin les conductes de Rubiales.

En sortir de l’assemblea, el president de la federació catalana, Joan Soteras, va trobar “creïbles” les explicacions de Rubiales: “Les explicacions són creïbles però això no treu que jo com la meva junta directiva seguim pensant com a federació que no ens han agradat gens les actuacions per part de Rubiales.” Més tard, com van fer altres presidents de federacions territorials, Soteras va presentar la dimissió com a vicepresident de la federació espanyola.

El comunicat

“La Federació Catalana de Futbol es ratifica en què les conductes que es van produir durant la celebració de la final del Mundial femení no van ser les més correctes des d’un punt de vista moral ni protocol·lari.

Coneixent la suspensió interposada per la FIFA, l’FCF recolza la decisió del màxim organisme del futbol mundial, esperant que les autoritats judicials i esportives clarifiquin aquest assumpte.

Al mateix temps, des de l’FCF, i en col·laboració amb la RFEF, es continuarà treballant i potenciant el futbol femení català.”

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)