Més futbol

Soteras: “Tot i les explicacions de Rubiales, no ens han agradat les seves actuacions”

El president de la FCF, Joan Soteras, ha exposat el seu punt de vista després de la celebració de l’assemblea extraordinària de la FEF. El màxim mandatari de la territorial catalana creu les explicacions de Rubiales, diu que ha demanat disculpes com toca però que tot i això no li han agradat les seves actuacions arran de la conclusió i celebració del títol mundial per part del combinat estatal femení.

Les reaccions de Soteras: “Les explicacions són creïbles però això no treu que jo com la meva junta directiva seguim pensant com a federació que no ens han agradat gens les actuacions per part de Rubiales”, ha dit el president de la FCF, que afegia: “Avui ha demanat disculpes com s’han de demanar i com a FCF estic pensant de convocar la meva comissió executiva la setmana vinent per fer una valoració exacte del que ha passat a l’assemblea general extraordinària de la FEF i decidir quina és la posició de la FCF”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)