3a divisió FEF

El lateral dret Marco Gil, cedit a l’Olot

El jugador de Cerdanyola del Vallès arriba al club olotí en qualitat de cedit pel Girona, per reforçar el lateral dret del conjunt de Pedro Dólera

El vallesà Marco Gil, de 19 anys, s’incorpora a l’Olot en qualitat de cedit per part del Girona. El lateral dret ha competit a categories importants amb el juvenil gironí i ara farà el salt a tercera divisió FEF de la mà del conjunt olotí.

Marco Gil (Cerdanyola del Vallès, 2004) es va formar al club de la seva ciutat durant onze temporades, fins que va fitxar pel Girona, on va competir a Lliga Nacional i a Divisió d’Honor. Aquest estiu estava fent la pretemporada amb el Girona B, amb qui ha disputat alguns amistosos, però finalment serà amb la UE Olot amb qui jugarà durant tota la temporada. Gil és un futbolista polivalent, que va començar com a extrem i s’ha acabat reciclant com a un lateral dret amb molta arribada i bona centrada. En aquest sentit, el tècnic de l’Olot, Pedro Dólera, creu que el jove jugador pot aportar amplitud i profunditat pel carril dret.

Gil assegura arribar al club olotí “amb molta il·lusió i ganes de començar, aprendre i conèixer a la resta dels meus companys i cos tècnic per a integrar-me el més aviat possible”. Assegura, també, que el projecte l’atrau molt, i que té l’objectiu de retornar el club a Segona Federació.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)