3a divisió FEF

Moha Chabboura torna a l’Olot

El davanter armenterenc, amb un ampli currículum a 2a divisió B i 3a, aportarà dinamisme al conjunt olotí

La Unió Esportiva Olot segueix augmentant la plantilla, i aquesta vegada ho fa reforçant la vessant ofensiva amb el retorn al club de Moha Chabboura, que ja va estar durant un any a l’equip garrotxí. Chabboura, de 28 anys, té un ampli currículum a 2a divisió B i 3a, i també ja coneix la manera de treballar del tècnic Pedro Dólera, amb qui va coincidir a l’AE Prat.

Moha Chabboura (1995, l’Armentera) va iniciar-se a les files del Girona abans de debutar a 3a divisió amb la samarreta del Figueres. Posteriorment va passar per clubs com el Llagostera, la Pobla de Mafumet, el Formentera i el Prat. El Nadal del 2019 va firmar per l’Olot, on va participar en 20 partits i va marcar dos gols en el curs escapçat per la pandèmia, i en el mercat d’hivern de la campanya següent va marxar al Coruxo gallec (2a divisió B), per després saltar al Melilla, al Cerdanyola i finalment a l’Atlético Saguntino, on ha jugat aquesta última temporada. L’armenterenc és un futbolista dinàmic i que destaca per la seva incansable lluita i per definir bé amb les dues cames.

Chabboura assegura estar molt content amb el seu retorn al club olotí, perquè creu que “és un projecte molt ambiciós, i a 3a divisió FEF l’Olot sempre hi té molt a dir”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)