Més futbol

El jutge prohibeix a Rubiales acostar-se a Jenni Hermoso

No podrà apropar-se a menys de 200 metres de la jugadora ni comunicar-s’hi durant la causa judicial

El jutge de l’Audiència Nacional Francisco de Jorge ha decidit prohibir a Luis Rubiales mantenir contacte amb Jennifer Hermosos mentre duri la causa judicial. L’expresident de la federació espanyola no es podrà acostar a menys de 200 metres de la jugadora ni hi podrà mantenir contacte. És la decisió presa pel jutge després de la declaració de Rubiales com a investigat.

La fiscalia de l’Audiència Nacional ja havia demanat com a mesures cautelars que Rubiales tingués prohibit aproximar-se a menys de 500 metres a Jennifer Hermoso, així com comunicar-se amb ella per qualsevol mitjà durant la instrucció de la causa.

Rubiales, segons fonts de la fiscalia, ha negat en la seva declaració a l’Audiència Nacional el petó forçat a Hermoso i les coaccions. L’advocada de la jugadora, Carla Vall, ha defensat que el petó no va ser consentit i ha remarcat que gràcies al vídeo, “tot el país ho ha pogut veure”. “És el que demostrarem en sala”, ha dit, i s’ha mostrat satisfeta per com ha anat la declaració d’aquest divendres.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)