Més futbol

Iceta: “La FEF està fent les coses molt malament”

El ministre de cultura i esport, Miquel Iceta, ha assegurat que “el Govern no estarà passiu, ni a l’expectativa, ni com a espectador” davant el conflicte de les jugadores de la selecció absoluta amb la federació espanyola, i ha explicat que s’hi implicarà “personalment” el president del CSD, Víctor Francos, segons informa l’agència EFE. Francos, de fet, té previst reunir-se aquesta tarda amb les jugadores convocades a la concentració a Oliva.

“La federació està fent les coses molt malament, crec que és prou clar, crec que la convocatòria és anòmala i que cal corregir els defectes que s’han produït si volem de debò recuperar el camí d’èxits que les jugadores van marcar i que va tenir el seu moment culminant a Sydney”, ha dit al Congrés, abans de l’inici del ple. “El govern s’hi implicarà i ho farà personalment el president del CSD (Consell Superior d’Esports, Víctor Francos)”, va assenyalar Iceta, que va mostrar la seva confiança que la RFEF “faci les coses bé i permeti que les jugadores juguin i guanyin”. El ministre ha insistit també que “el govern el que pot fer és el que està fent, que és manifestar-se públicament amb rotunditat i per descomptat actuar sempre amb la voluntat de trobar acords entre les parts, que en aquests moments estan en conflicte”. També ha recordat que “la situació de la Federació és absolutament provisional i que ha de donar pas a una situació definitiva amb l’elecció dels organismes federatius”, cosa que Iceta pensa que “s’ha de produir com més aviat millor i com més seguretat millor”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)